MLADOŽENJA BRUTALNO UVREDIO MLADU REKAVŠI OVO, PA ONA ZATRAŽILA MOMENTALNI RAZVOD: Brak trajao svega 5 MINUTA
Mlada, Foto: Profimedia

šok

MLADOŽENJA BRUTALNO UVREDIO MLADU REKAVŠI OVO, PA ONA ZATRAŽILA MOMENTALNI RAZVOD: Brak trajao svega 5 MINUTA

Matičar je odobrio poništenje braka koji je trajao samo pet minuta

Objavljeno:

Jedan tek venčani par se razveo samo pet minuta nakon što su proglašeni mužem i ženom. Razlog je bio to što je mladoženja ismevao mladu. Posle zaključenja braka, prilikom izlaska iz sale, mlada se saplela i pala. Tada joj je mladoženja rekao da je glupa, jer joj se to desilo.

Novopečena supruga se naljutila na tu uvredu i odmah zatražila od matičara da ih razvede. Matičar je odobrio poništenje braka koji je trajao samo pet minuta!

Par, koji živi u Kuvajtu, nije ni uspeo da napusti zgradu u kojoj su se venčali. Veruje se da je to najkraći brak u istoriji te zemlje. Priča je naširoko podeljena na internetu i mnogi ljudi veruju da je mlada uradila pravu stvar.

Jedna osoba je na Tviteru napisala: „Brak bez poštovanja je propao od samog početka. Druga je dodala: „Ako se ovako ponaša na početku kada treba da im je najlepše, bolje je da ga ostavi, jer šta će raditi posle 10 godina.

01:30

UDALA SAM SE I NIŠTA SE NIJE PROMENILO MEĐU NAMA, SVE ZBOG OVOGA! Danica Krstić otkrila kakvo razmišljanje može da očuva brak

(Espreso/Najžena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.